Sınav Sonuçları Açıklandı, Genel Durumum

ÖSYM bu sene bizleri şaşırtarak gece yarısında sınav sonuçlarını açıkladı ve sıralamam geçen seneki ile aynı. Sıralamayı çekemediğim için dünyam başıma mı yıkıldı desem yoksa sıralamam gerilemediği için bahçemde çiçekler mi açtı desem inanın bilmiyorum. Sadece bunun benim için iyi olduğuna inandırıyorum kendimi. Gifte life yerine ÖSYM yazsaydı beni daha iyi özetleyebilirdi :D 



Bütün bu yaşananlara rağmen moralimi yüksek tutarak üniversite-bölüm arayışına girmiştim ki bir de ne göreyim? İstediğim bölümler genel olarak özel üniversitelerde! Yıllık +37000 ücretli okullara buradan püü demek istiyorum. 

Geçen sene tercih yapmaya tenezzül bile etmediğim için bu sene biraz zorlu geçiyor benim için. Nasıl bir liste yapacağım, hangi üniversiteleri ya da hangi şehirleri yazacağım hiç bilmiyorum. Kaybolmuşum gibi desem daha doğru olabilir. 

Bir yandan keşke geçen sene yazsaydım diyorum bir yandan tekrar mı hazırlansam... Yazıda pozitif şeyler söyleyemediğim için üzgünüm ama pozitif şeyler göremiyorum şu an. Başka şehir yazsam yapabilir miyim diye düşünüyorum. Meslek olarak neleri tercih edebilirim bilmiyorum. Güzel bir dönem değil yani. Halamdan yardım alacağım ama :D Lise tercihimi de beraber yapmıştık, bunu da beraber yapacağız gibi.

Şu sıralar tek istediğim odama kapanıp dizi izlemek. Belki de yeni şarkılar keşfetmek. Biliyorum ki başka şeyler mutlu edemez beni şu an. 

Boğucu bir yazı olduğu için kusuruma bakmayın. Biraz günlük gibi oldu. Sayısal öğrencisi olduğumu göz önünde bulundurarak tavsiye etmek istediğiniz meslekler varsa mutlaka yorum yapın. Kendinize iyi bakıın.

14 yorum:

  1. geçmiş olsun artık seçersiniz yaaa birlikteee, hayırlısı olsun. gir bir bölüme işallah da sonra yine düşünürsüüün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün ayrı bir bölümde karar kılıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım :) Teşekkür ederim

      Sil
  2. Ben de istedigimi yapamadim, gecen seneden daha iyi yaptim ama sonuc degismedi hayalime veda ettim

    Yanlia mi hatirliyorum ama.senin istedigin bolum 20bindeydi sanki bu sene olur bence yazmamzlik etme kesinlikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zamanlar istediğim bölüm öyleydi fakat bu sene 40 binlik bir bölüm istiyordum. Yine tercih edemiyorum...

      Sil
  3. Benim düşünceme göre geçen seneden daha iyi bir durumun var, sıralaman aynı olsa da. Herkes geçen sene alanların bölündüğünü unutuyor. Bu sene bildiğim kadarıyla sayısal, eşit ağırlık sözel şeklinde tek puan türü var. Yani tm3den alan hukuk da tm2den alan işletme de bu sene sadece eşit ağırlıktan alacak. Bölümlerin aldığı sıralamalar da düşer diye düşünüyorum. Tabi yine en iyisini uzmanlar bilir. Ne istediğini bilmiyorum ama vazgeçme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım öyle olur. Ne istediğime karar veremiyorum pek. Kendimi çözmeliyim önce sanırım. Teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

      Sil
  4. İremcim, dilerim senin için hayırlısı neyse o olur. Gözlerinden öperim.kızım. Allah yardımcın olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ece ablacığım. Kendinize iyi bakın :)

      Sil
  5. Sıralamasının üç bin üzerinde bir yer yazacak benim oğlum. Bence o kısımları da muhakkak yaz. Zira özellikle 15000 in altında sıralama çok değişecek diyorlar. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama diğer şehirlere de bak bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer şehirlere de bakıyorum fakat pek Ankara dışına çıkmayı düşünmüyorum açıkçası :) Oğlunuzu da tebrik ederim ayrıca

      Sil
  6. Canım Allah gönlünden geçenin en iyisini ve en hayırlısını nasip etsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. hayırlısı olsun,inşallah istediğin yere girersin,umarım başarılı olursun ^^

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyiciler

img { padding:5px; margin:5px; border-width: 5px; border-color: #0066CC; border-style: single; ridge }